duminică, 17 februarie 2008

PROBLEME LA INCHIDERE

Cu o saptamâna înaintea partidei cu Steaua, antrenorul Ionut Popa a ramas fara toti mijlocasii defensivi.

Pentru ca Milea este suspendat, iar Straton si Mijin sunt accidentati, Ionut Popa îl va folosi pe Adrian Ilie la închidere în partida cu Steaua, de duminica viitoare.

”Am mari probleme la închidere, toti cei trei închizatori de meserie nu pot evolua. Milea este suspendat. Ma bazam pe Straton, dar si el s-a accidentat. Nu poate calca si nu stiu ce sanse sunt sa îl recuperez pâna la ora partidei. In plus, Mijin este si el în recuperare dupa operatia suferita în pauza competitionala”, a declarat antrenorul Ionut Popa. In aceste conditii, tehnicianul se gândeste sa-l foloseasca pe fundasul central Adrian Ilie la închidere. ”Ii mai am pe Cristi Munteanu si pe Adrian Ilie, care pot evolua la închidere, dar pe Munteanu l-am folosit pe toata durata pregatirii stoper si a dat randament, astfel ca nu vreau sa mai dau peste cap linia defensiva. Cred ca voi opta pentru Ilie în linia mediana”, a mai spus Popa.

Antrenorul lui Poli a explicat si care este, în opinia sa, atuul Stelei: ”Mi-e cam frica de fazele fixe. Steaua are jucatori multi de gabarit, foarte buni la jocul aerian, iar noi nu prea stam bine la acest capitol. Chiar si în aceste conditii, ne dorim un rezultat bun si sper sa nu pierdem”.