sâmbătă, 21 februarie 2009

Adela si Dan, victimele publicitatii

Amorezii Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au despartit. Vestea a venit ca un trasnet pentru publicul telenovelelor autohtone care se hranea de trei ani din povestea de dragoste a celor doi actori. Din nefericire, marea iubire telenovelistica pare sa fi fost doar o strategie publicitara a trustului Media Pro.




Povestea de iubire a celor doi actori s-a infiripat in 2004, pe platourile de filmare ale telenovelei "Numai iubirea". Mirosind o adevarata lovitura de marketing
, producatorii serialului au cerut mediatizarea relatiei lor care debutase, se pare, ca o simpla aventura. Rezultatul a fost impresionant, deoarece popularizarea amorului dintre ingenua Adela Popescu si pasionalul Dan Bordeianu a dublat succesul telenovelei. Povestea lor de dragoste a capatat accente romantice, bine calculate de angajatii postului care se ocupa cu promovarea vedetelor trustului Media Pro.


IUBIRE PROFITABILA

Tot romanul a aflat ca Dan Bordeianu a fost barbatul care a convins-o pe Adela Popescu sa renunte la virginitate si ca prima lor noapte de amor s-a consumat chiar in mansarda unde locuia personajul lui Dan, in timpul
filmarilor la "Numai iubirea". Indiferent ca se aflau in studiourile de la Buftea sau in caravana "Numai iubirea", Adela Popescu si Dan Bordeianu au devenit modelul indragostitilor romantici, dupa care au fost construite si personajele urmatoarelor proiecte "Lacrimi de iubire" si "Iubire ca in filme".


GELOZIE FORTATA

Romantismul nu i-a fost insa de ajuns publicului de telenovele care, la un moment dat, s-a obisnuit cu ideea si a inceput sa-si piarda interesul, fapt inregistrat de audientele celor doua seriale. Specialistii de la marketing s-au pus inca odata in miscare: Adela Popescu s-a dezbracat putin in revistele cuminti pentru barbati si au aparut zvonuri ca este curtata de un barbat misterios. Nici Dan Bordeianu nu a fost uitat. Tanarul actor a fost cuplat in film cu personaje interpretate de frumuseti ca Nicoleta Luciu sau Mihaela Barlutiu. Imediat au aparut si zvonurile despre crizele de gelozie pe care Adela le facea pe platourile de filmare.


DE DRAGUL CARIEREI

Eforturile echipei de PR de la Media Pro erau subminate insa de adevarata fata a relatiei dintre cei doi actori. Daca in public Adela si Dan pareau nedespartiti, in intimitate vedetele de telenovele aveau din ce in ce mai putine lucruri in comun. Surse din anturajul lor spun ca Adela ar fi fost cea care a luptat pentru prelungirea relatiei, mai ales ca aceasta s-a confundat aproape trei ani cu debutul si succesul carierei ei actoricesti. Ipoteza sustinuta si de zvonul ca Dan Bordeianu a fost cel care a pus punct relatiei.


SOLUTII SALVATOARE

Ruptura "cuplului de aur" Dan Bordeianu si Adela Popescu nu i-a daunat postului condus de Adrian Sarbu, producatorii telenovelelor reorientandu-se imediat. La sfarsitul acestei veri, Acasa TV si-a programat difuzarea a doua noi productii, in care cele doua vedete de telenovele vor fi distribuite separat. Dan Bordeianu va fi cap de afis in primul serial, iar partenera lui urmeaza sa fie aleasa printr-un casting. Si Adela ramane in carti, urmand sa fie distribuita in cel de-al doilea serial. In plus
, ingenua blonda isi va continua si cariera muzicala.


PAPI SI IOANA, INLOCUITORI

Locul lasat liber
de defunctul cuplu telenovelistic Adela Popescu si Dan Bordeianu a fost ocupat la timp de perechea Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina . Ei au mers si mai departe cu relatia, ajungand in numai trei luni la Starea Civila. Casatoria lor s-a desfasurat in secret la sfarsitul anului trecut. Imediat a aparut si stirea ca Papi va fi tatic. Anuntul a fost facut de proaspetii soti la o ora de maxima audienta, la postul Acasa Tv.