sâmbătă, 21 februarie 2009

Goian, în locul lui Chivu

Victor Piţurcă a anunţat că stelistul va suplini absenţa starului de la AS Roma, în timp
ce Lobonţ, portarul lui Dinamo, va fi titular, Coman având probleme personale

Cu doar o zi
înaintea partidei din această seară (ora 21.30 – TVR1), selecţionerul a spus că olandezii au fost mai valoroşi decât noi în ultima perioadă.

Principala dilema a lui Piţi a rămas postul de portar, disputat de Coman şi Lobonţ. Ultimul va fi titular contra batavilor. "Toţi jucătorii sunt apţi. Singura problemă este cu Dănuţ Coman, a cărui mamă este bolnavă. Cel mai probabil, el ar fi fost titular contra Olandei, dar, în acest moment, Lobonţ are cele mai mari şanse să înceapă din primul minut", a spus Piţurcă. "Cert e că olandezii sunt şi au fost mai valoroşi decât noi", a mai spus selecţionerul. La antrenamentul oficial, Goian a jucat în echipa titularilor, urmând să facă pereche cu Tamaş în centrul defensivei. De asemenea, se pare că Răzvan Cociş a fost ales să-i ia locul lui Petre în atac.

Mutu: "Nu meritam titularizarea acum doi ani"

"La ultima deplasare la Rotterdam, Piţurcă m-a titularizat, deşi nu meritam. Naţionala României a crescut mult în ultima vreme, în special la capitolul omogenitate", a conchis atacantul Fiorentinei.

Mutu a avut parte de un tratament
special şi din partea presei olandeze: "Românul a fost suspendat şapte luni pentru consum de cocaină. Considerat un fotbalist formidabil, Mutu a studiat dreptul, citeşte poezia lui Eminescu şi merge la operă", a scris cotidianul olandez "De Volkskrant".

Altfel, Fred, atacantul lui Olympique Lyon, cel care l-a lovit cu cotul în gură pe Chivu, a fost suspendat trei etape din Cupa UEFA, după ce Comisia de Disciplină a forului european s-a autosesizat după imaginile video
, lovitura jucătorului nefiind semnalată de arbitrul de centru.