sâmbătă, 21 februarie 2009

Carmen Electra, lesbiana?

Cum toata lumea se chinuia sa inteleaga de ce o femeie asa de celebra si frumoasa nu isi poate gasi un nou iubit, cotidianul britanic The Sun a venit, ieri, cu explicatia: voluptuoasa vedeta din serialul Baywatch este lesbiana.

Divortata recent de chitaristul Dave Navvaro, frumoasa Carmen Electra, care se afla in prezent la Londra pentru promovarea noului sau film 'I want Candy', a impanzit publicatiile de scandal anuntand ca este in cautarea unei noi iubiri. Ca atare, iese in club cu fetele, in fiecare noapte, lucru care i-a lipsit pe timpul
mariajului.

Zilele acestea isi vor face publica relatia

'Este distractiv, pentru ca acum am mai mult timp sa ies cu prietenii mei. Este chiar placut sa iti reiei legaturile cu prietenii vechi, sa dansezi, sa iesi cu fetele', a declarat actrita, in varsta de 34 de ani. Insa, intr-una din iesirile sale
cu fetele, Carmen a fost surprinsa in timp ce se saruta si se mangaia cu cantareata de muzica rock Joan Jett, in spatele scenei, la un concert din Statele Unite. Joan, in varsta de 47 de ani, este cunoscuta deja la Hollywood pentru faptul ca este lesbiana.
O sursa apropiata noului cuplu a declarat pentru The Sun: 'Carmen si Joan planuiesc sa se distreze la maximum in acest weekend si vor face o declaratie foarte clara ca sunt impreuna'.

Se pare ca cele doua vedete au o relatie ce dureaza de aproximativ patru luni.